Jeg skal flytte, har dere nøkkel til bommen så jeg kan kjøre inn til bygget?
– Nei, området på Lillohøyden er bilfritt og det er kun sommer/vintervedlikehold som har anledning til å kjøre på området.

Jeg har spørsmål om faktura og felleskostnader
– Logg deg på «min side» hos Usbl.no hvor du finner oversikt over dine felleskostnader. Kontakt forretningfører ved spørsmål usbl@usbl.no eller 22 98 38 00.

Jeg har problemer med kjøkkenventilatoren, eller det er dårlig avtrekk
– Bygget har balansert ventilasjon og avtrekket reguleres med et spjeld. Dette spjeldet har en tendens til å sette seg fast pga. fett og må rengjøres jevnlig. Les mer om ventilasjon her

Jeg får besøk. Har vi gjesteparkering?
– Nei, dessverre. Alle parkeringsplasser i garasjen eies av noen og det er ikke tillatt å parkere utenfor oppmerket plass. Det er for øvrig gode muligheter for å parkere i Nydalen P-hus eller på Lillo Gård senter. Du kan også høre om det er noen snille naboer som ikke bruker plassen sin.

Jeg har mistet nøklene mine, hvordan får jeg tak i nye?
– Nøkler til leiligheten din kopierer du hos låsesmed. Hver seksjon skal i utgangspunktet ha 3 nøkkelbrikker. Etter at sameiet har fått installert digitale nøkler som kan deles via app, vil de aller fleste klare seg med dette. Les mer om nøkler for Lillohøyden 6 her

Det er en slags brummelyd inne i veggen på kjøkkenet, vet dere hva det kan være?
– Sannsynligvis er dette komfyrvakten som har dårlig batteri og må byttes. Det skal finnes en brukerveiledning til komfyrvakten din i mappen i sikringsskapet.